Bokslut och årsredovisning

Bokslut och årsredovisning

Vi vet att det kan kännas omfattande och tidskrävande att göra bokslut och årsredovisning. Det tycker inte vi – eftersom vi gör det varje dag. Därför är det effektivt att låta oss göra jobbet medan du kan ägna dig åt det du är bäst på; att sköta ditt företag.

Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som ständigt utvecklar sin kompetens i aktuella redovisningsfrågor. Vi törs därför lova att du alltid får ett korrekt bokslut som följer skattereglerna och en årsredovisning enligt de allra senaste redovisningsreglerna. På köpet får du goda råd om vad som är smarta lösningar för ditt företag när du låter oss hjälpa till med ditt bokslut.

 

Kontakta oss

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag. Du är välkommen att ringa in på 090-71 55 50, maila till infoumea@bakertilly.se eller fylla i formuläret. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

 

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation