Vad vi gör

Vi hjälper ditt företag att växa och må bra!

För dig som företagare vill vi på Baker Tilly Umeå vara det självklara valet oavsett om du behöver hjälp med revision, redovisning, deklarationer, löner eller hela företagets administration. En kund som anlitar oss ska inte bara få en effektiv och kvalitativ tjänst utförd, utan också känslan av lokal närhet och en god relation till nytta och nöje för båda parter.

Vi hjälper entreprenörsföretag, oavsett storlek, med allt från redovisning och revision till rådgivning och skattefrågor. Vi jobbar med bolag inom de flesta branscher. Vår vanligaste kund finns i Umeåregionen och är ett litet till medelstort bolag. Många av våra kunder väljer att själva sköta fakturering, leverantörsbetalning och administrera löner medan vi tar hand om löpande bokföring, bokslut, deklaration och årsredovisning. Självklart hittar vi bästa möjliga lösning för just dig och ditt företag.

Vi vet att vi har ett gott rykte och ger dig gärna referenser. Om du inte har varit och hälsat på oss tidigare blir vi särskilt glada om du tittar in på en fika. Vår dörr står alltid öppen, välkommen in!

Revision

Bokföring

Bokslut och årsredovisning

Löner

Deklaration och skatt

Rådgivning

Revision

I en revision granskar vi din verksamhet och dina räkenskaper. Under revisionen kartlägger vi risker och möjligheter i företaget för att du ska få stöd att utveckla din verksamhet. Vi vill att revisionen ska skapa trygghet för dig och ditt företag och samtidigt ge trovärdighet mot kunder, banker, investerare, leverantörer och inte minst mot myndigheter.

Vi utför revisionen på ett oberoende och professionellt sätt enligt gällande lagstiftning. Vi kundanpassar arbetet genom att analysera ditt företags verksamhet och omvärld för att förstå vilka risker som finns. När vi är klara får du en revisionsberättelse som är kvittot på att informationen är kvalitetssäkrad. Dessutom strävar våra engagerade medarbetare alltid efter att komma med förbättringsförslag och goda råd till dig och ditt företag.

Bokföring

Vi håller ordning på siffrorna! Hos oss hittar du erfarna, intresserade och kompetenta redovisningskonsulter som gärna hjälper dig med företagets bokföring. Vi levererar korrekta och kvalitetssäkrade beslutsunderlag som hjälper dig i din vardag som företagare. Vi har kunder i varierande storlek och inom många branscher. Det gör oss till ett bra bollplank när du vill analysera och förstå din verksamhet.

Om du vill delar vi gärna på arbetet att sköta bokföringen. Tillsammans diskuterar och bestämmer vi vilka moment du kan sköta och vilka moment vi ska sköta. Vi använder smarta program och digitala lösningar som gör samarbetet både smidigt och tryggt. Vårt system är öppet för dig oavsett om du föredrar traditionell hantering eller vår molnbaserade webblösning.

Bokslut och årsredovisning

Vi vet att det kan kännas omfattande och tidskrävande att göra bokslut och årsredovisning. Det tycker inte vi – eftersom vi gör det varje dag. Därför är det effektivt att låta oss göra jobbet medan du kan ägna dig åt det du är bäst på; att sköta ditt företag.

Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som ständigt utvecklar sin kompetens i aktuella redovisningsfrågor. Vi törs därför lova att du alltid får ett korrekt bokslut som följer skattereglerna och en årsredovisning enligt de allra senaste redovisningsreglerna. På köpet får du goda råd om vad som är smarta lösningar för ditt företag när du låter oss hjälpa till med ditt bokslut.

Löner

Vi vet att lönehantering kan vara svår och ta tid, kraft och engagemang. Det har vi på Baker Tilly gott om. Du kan anlita oss som din externa löneavdelning eller bara för att sköta om vissa delar av lönerutinen, omfattningen avgör du själv.

Genom oss får du en säker hantering av företagets löner och behöver inte oroa dig för problem med löneutbetalning vid sjukdom eller semester. Vi sköter allt åt dig och ser till att de anställda får rätt lön i rätt tid och att känslig information hålls konfidentiell. Vi har spetskompetens inom lönehantering och utvecklar ständigt vår kompetens. Vi arbetar med smarta programlösningar som underlättar rapportering och utbetalning av lön.

Hör av dig så kan vi prata om hur vi effektiviserar din löneprocess!

Deklaration och skatt

Att inte göra rätt på skatteområdet kan bli extremt dyrt! Vi hjälper dig att minimera skattemässiga risker och att hitta lösningar som är effektiva och rätt för dig och ditt företag.

Vi håller oss à jour med lagförslag och rättspraxis genom kontinuerlig kompetensutveckling. Inom Baker Tilly har vi erfarna skattejurister och experter inom inkomstskatt, moms och punktskatter. De hjälper dig när det blivit fel och ger råd om hur du ska få så mycket pengar som möjligt över till affärsutveckling. Ju tidigare vi får möjlighet att hjälpa till desto större skillnad kan vi göra för din lönsamhet. Så tveka inte på att kontakta oss!

Vi kan även hjälpa dig med dina privata skattefrågor och deklaration, vi vill att du ska känna dig trygg med att du alltid får den bästa lösningen när du anlitar Baker Tilly.

Rådgivning

Bred kompetens. Lång erfarenhet. Vi ser på ditt företag med andra ögon. Vi är gärna ditt strategiska bollplank och hjälper dig med utvecklingsarbetet för att få din verksamhet att må ännu bättre. Våra kunder finns inom alla branscher, i många storlekar och faser. Vi är själva företagare vilket gör att vi har stor förståelse för frågor och val som våra kunder ställs inför i sin vardag.

Vi kan hjälpa till med råd och analyser när du ska starta verksamhet. Eller när du vill sälja eller köpa företag. Eller när du behöver hjälp med ekonomistyrning. Eller när du vill ta in nya delägare. Eller … ja vi kan hjälpa till i massor av situationer när du behöver goda råd. Vi har dessutom experter på olika områden och ett brett kontaktnät, som är värdefullt för dig som företagare.

Tveka inte att höra av dig när du behöver hjälp!

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation