Baker Tilly Umeå växer genom nytt förvärv.

I januari ökade vi personalstyrkan med ytterligare fyra medarbetare. Detta genom ett förvärv av Umeåbyrån Redovisningstjänst.

Baker Tilly Umeå startade under 2009 av delägarna Åsa Dahlgren och Jessica Semb. Vi erbjuder företag i Västerbotten helhetslösningar inom redovisning och lönehantering samt revision och rådgivning. Idag hanterar Baker Tilly Umeå ekonomiska tjänster för ca. 900 företag och organisationer i hela länet.

Efter ett antal år av tillväxt i Umeå beslutade Åsa och Jessica under 2018 att de ville öka den geografiska täckningen i länet, de köpte då en lokal redovisningsbyrå i Nordmaling och kan på så vis möta kunderna längre söderut.

–Förvärvet av kontoret i Nordmaling var ett stort steg som har visat sig vara helt rätt beslut. Västerbotten har ett starkt näringsliv som sträcker sig utanför de större städerna. Det är viktigt att kunna möta företagen på en lokal nivå, säger Jessica Semb, delägare på Baker Tilly Umeå.

Redovisningstjänst har tidigare haft sina lokaler på Ersboda men i januari flyttade de fyra medarbetarna in hos oss i centrala Umeå. Vår personalstyrka växer nu till totalt 20 medarbetare. Baker Tilly och Redovisningstjänst har tidigare samarbetat i flera projekt.

– Förvärvet av Redovisningstjänst är ännu ett steg i vårt arbete med att möta kundernas behov och öka tillväxten. Nu får vi ytterligare fyra erfarna redovisningskonsulter och ökar vår kompetens inom redovisning, löner, bokslut och deklaration. Det känns jättekul, berättar Åsa Dahlgren, delägare på Baker Tilly Umeå.

 

Baker Tilly Umeå

Baker Tilly Umeås delägare tillsammans med tre av de nya medarbetarna. Från vänster: Jessica Semb (delägare), Josselyne Lindahl, Åsa Dahlgren (delägare), Björn Andersson, Pia Wikström.

Baker Tilly Umeå

Baker Tilly Umeå är en del av det nationella nätverket Baker Tilly Sverige och Baker Tilly International Ltd med kontor på 76 platser i Sverige och närvaro i ca. 150 länder.

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation