Bokföring för ditt företag

Bokföring i Umeå & Nordmaling

Vi håller ordning på siffrorna! Hos oss hittar du erfarna, intresserade och kompetenta redovisningskonsulter som gärna hjälper dig med företagets bokföring. Vi levererar korrekta och kvalitetssäkrade beslutsunderlag som hjälper dig i din vardag som företagare. Vi har kunder i varierande storlek och inom många branscher. Det gör oss till ett bra bollplank när du vill analysera och förstå din verksamhet.

Om du vill delar vi gärna på arbetet att sköta bokföringen. Tillsammans diskuterar och bestämmer vi vilka moment du kan sköta och vilka moment vi ska sköta. Vi använder smarta program och digitala lösningar som gör samarbetet både smidigt och tryggt. Vårt system är öppet för dig oavsett om du föredrar traditionell hantering eller vår molnbaserade webblösning.

 

Kontakta oss

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag. Du är välkommen att ringa in på 090-71 55 50, maila till infoumea@bakertilly.se eller fylla i formuläret. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

 

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation