Lediga tjänster

Lediga Tjänster

Vi söker en Redovisningskonsult
 

Arbetsbeskrivning.

Är du en redovisningsekonom som är sugen på nya utmaningar och vill utveckla både dig själv och våra kunder? Då kan det vara dig vi söker. Baker Tilly Umeå växer och har nu behov av fler drivna och ambitiösa redovisningsekonomer för olika spännande konsultuppdrag.

Arbetet som redovisningskonsult innebär varierande uppgifter inom redovisning som bokslut, deklarationer och rådgivning. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter dina tidigare erfarenheter som du har med dig. I rollen som redovisningskonsult erbjuder vi dig löpande kompetensutveckling.

Baker Tilly Umeå erbjuder alla medarbetare ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Framförallt erbjuder vi dig en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

 

Ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa våra kunder med bokföring, månads – och årsbokslut samt deklarationer, rådgivning i skattefrågor, göra analyser av resultat och uppföljningar av kundernas verksamheter. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förutsätts en hög grad av servicekänsla. Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom yrket eller av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har ambitionen att bli. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden!
 

Arbetstider.

Ort: Umeå
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning med provanställning
 

Kvalifikationer.

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och ständiga utmaningar vilket ställer krav på dig som person. Vi tror att du är redovisningsekonom från högskola/universitet i botten och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år.

I den konsultativa rollen krävs att du har lätt för att kommunicera med kunder och andra intressenter. Du behöver ha ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att analysera, nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som redovisningskonsult hos Baker Tilly Umeå har ett eget driv samt är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter och tycker det är både roligt och utmanande att vara med och utveckla arbetet på olika ekonomiavdelningar och företag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Ansökan.

Sista ansökningsdag : 2021-03-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult
Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

 

Hittar du inte det du söker? Skicka in en spontanansökan.

join us icon

Spontanansökan

Skicka in ansökan
baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation