Lediga tjänster

Lediga Tjänster

Vi söker en Redovisningskonsult

Vi erbjuder
alla medarbetare ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Framförallt erbjuder vi dig en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

Våra medarbetare
ska vara ansvarsfulla och ha egen drivkraft. Du ska ha analytisk förmåga liksom förmåga att arbeta och kommunicera med olika människor, därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktigt.

Redovisningskonsult
hos oss innebär att arbeta med varierande uppgifter inom redovisning som bokslut, deklarationer och rådgivning. Arbetet innebär mycket kundkontakt och förutsätter en hög grad av servicekänsla. Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom yrket eller av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har ambitionen att bli. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden!

Om Baker Tilly
Baker Tilly Umeå Nordmaling är idag 16 anställda. Bolaget ägs och drivs lokalt men är medlem av Baker Tilly Sverige AB med ca 700 anställda vid ca 70 kontor runt om i Sverige. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 145 länder och ca 36 000 medarbetare totalt.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skall skickas till jessica.semb@bakertilly.se

 

 

 

Hittar du inte det du söker? Skicka in en spontanansökan.

join us icon

Spontanansökan

Skicka in ansökan
baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation