Lediga tjänster

Välkommen med din ansökan!

Erfaren redovisningskonsult

Till Baker Tilly söker vi dig som vill ta nästa steg till en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och tydliga utvecklingsambitioner. Har du tidigare arbetat med redovisning? Kanske har du erfarenhet av några års arbete på byrå, eller i en tidigare roll haft ett övergripande ekonomiskt ansvar?

Redovisningskonsultens arbetsuppgifter är varierande inom redovisning, bokslut, rådgivning och deklarationer. Arbetet innebär mycket kundkontakt och förutsätter en hög grad av servicekänsla. Vi på Baker Tilly genomsyras av ett affärsmässigt tänk och lyssnar på kunden och ger råd därefter. Vi erbjuder ett kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag.

StudentConsulting sköter denna rekrytering men du blir direkt anställd av Baker Tilly.

Redovisningskonsult

Läs mer och skicka in ansökan.

Driven revisorsassistent

Är du civilekonom och sugen på nya utmaningar? Till Baker Tilly söker vi en driven revisorsassistent som vill utveckla både sig själv och kunden. Som revisorsassistent hos Baker Tilly deltar du i granskningen av olika företags verksamhet och organisation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med kollegor där närhet till kund är centralt och beslutsvägarna korta.

I rollen som revisorsassistent erbjuds du löpande kompetensutveckling med mål att bli auktoriserad revisor. Företaget erbjuder dig personliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta nära kund på lokal nivå på en familjär arbetsplats. Du delar arbetet med dina kollegor och större delen av arbetet sker på kontoret men företagsbesök förekommer.

StudentConsulting sköter rekryteringen men du blir direkt anställd av Baker Tilly. 

Revisorsassistent

Läs mer och skicka ansökan.

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation