Lönehantering

Löner

Vi vet att lönehantering kan vara svår och ta tid, kraft och engagemang. Det har vi på Baker Tilly gott om. Du kan anlita oss som din externa löneavdelning eller bara för att sköta om vissa delar av lönerutinen, omfattningen avgör du själv.

Genom oss får du en säker hantering av företagets löner och behöver inte oroa dig för problem med löneutbetalning vid sjukdom eller semester. Vi sköter allt åt dig och ser till att de anställda får rätt lön i rätt tid och att känslig information hålls konfidentiell. Vi har spetskompetens inom lönehantering och utvecklar ständigt vår kompetens. Vi arbetar med smarta programlösningar som underlättar rapportering och utbetalning av lön.

Hör av dig så kan vi prata om hur effektivisera din löneprocess!

 

Kontakta oss

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag. Du är välkommen att ringa in på 090-71 55 50, maila till infoumea@bakertilly.se eller fylla i formuläret. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

 

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation