Rådgivning

Ekonomisk rådgivning

Bred kompetens. Lång erfarenhet. Vi ser på ditt företag med andra ögon. Vi är gärna ditt strategiska bollplank och hjälper dig med utvecklingsarbetet för att få din verksamhet att må ännu bättre. Våra kunder finns inom alla branscher, i många storlekar och faser. Vi är själva företagare vilket gör att vi har stor förståelse för frågor och val som våra kunder ställs inför i sin vardag.

Vi kan hjälpa till med råd och analyser när du ska starta verksamhet. Eller när du vill sälja eller köpa företag. Eller när du behöver hjälp med ekonomistyrning. Eller när du vill ta in nya delägare. Eller … ja vi kan hjälpa till i massor av situationer när du behöver goda råd. Vi har dessutom experter på olika områden och ett brett kontaktnät, som är värdefullt för dig som företagare.

Tveka inte att höra av dig när du behöver hjälp!

 

Kontakta oss

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag. Du är välkommen att ringa in på 090-71 55 50, maila till infoumea@bakertilly.se eller fylla i formuläret. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

 

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation