Revision för ditt företag

Revision

I en revision granskar vi din verksamhet och dina räkenskaper. Under revisionen kartlägger vi risker och möjligheter i företaget för att du ska få stöd att utveckla din verksamhet. Vårt mål är att revisionen ska skapa trygghet för dig och ditt företag och samtidigt ge trovärdighet mot kunder, banker, investerare, leverantörer och inte minst mot myndigheter.

Vi utför revisionen på ett oberoende och professionellt sätt enligt gällande lagstiftning. Arbetet kundanpassas genom att analysera ditt företags verksamhet och omvärld för att förstå vilka risker som finns. När vi är klara får du en revisionsberättelse som är kvittot på att informationen är kvalitetssäkrad. Dessutom strävar våra engagerade medarbetare alltid efter att komma med förbättringsförslag och goda råd till dig och ditt företag.

 

Kontakta oss

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag. Du är välkommen att ringa in på 090-71 55 50, maila till infoumea@bakertilly.se eller fylla i formuläret. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

 

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation