Spontanansökan

Vi söker en Redovisningskonsult

 

 

Vi erbjuder

alla medarbetare ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Framförallt erbjuder vi dig en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

 

Din profil

Du ska vara ansvarsfulla och ha egen drivkraft. Du ska ha analytisk förmåga liksom förmåga att arbeta och kommunicera med olika människor, därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktigt.

 

Redovisningskonsult

hos oss innebär att arbeta med varierande uppgifter inom redovisning som bokslut, deklarationer och rådgivning. Arbetet innebär mycket kundkontakt och förutsätter en hög grad av servicekänsla. Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom yrket eller av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har ambitionen att bli. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden!

 

Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skall skickas till jessica.semb@bakertilly.se

 

 

 

Vi söker en Junior revision- och redovisningsmedarbetare.

 

Vi erbjuder

Alla våra medarbetare ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Framförallt erbjuder vi dig en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

 

Din profil

Vi söker dig: Nyexaminerad ekonom, med inriktning på redovisning/revision, som är trygg, lättsam, positiv, ser möjligheter och gillar att ha många bollar i luften. Våra medarbetare ska vara ansvarsfulla och ha en egen drivkraft. Du ska ha analytisk förmåga liksom förmåga att arbeta och kommunicera med olika människor, därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktigt. Du är noggrann, angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

 

Revision- och Redovisningsmedarbetare 

De två tjänsterna innebär att arbeta med varierande uppgifter inom redovisning eller revision. Arbetet innebär mycket kundkontakt och förutsätter en hög grad av servicekänsla. Vi ser gärna att du har ambitionen att bli auktoriserad redovisningskonsult eller revisor. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden!

Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skall skickas till jessica.semb@bakertilly.se

 

 

Om Baker Tilly

Baker Tilly Umeå Nordmaling är idag 19 anställda. Bolaget ägs och drivs lokalt men är medlem av Baker Tilly Sverige AB med ca 800 anställda vid ca 70 kontor runt om i Sverige. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 145 länder och ca 36 000 medarbetare totalt.

baker tilly logo white

Baker Tilly Umeå AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation